Kjøp leilighet og få tilgang på ekstra leilighet på 67m2 BRA.

Noen ganger trenger man ekstra areal for å ta i mot gjester eller for å holde et selskap og da kan man enkelt booke denne leiligheten. Dette gjør at du faktisk kan kjøpe en enhet som passer deg og likevel har du ekstra soverom å tilby dine gjester.

Leiligheten eies og styres av boligsameiet og du kan booke den gjennom en enkel booking løsning. Sameiet kan også bruke denne til forskjellig møtevirksomhet og sammenkomster i sameiet som f.eks quizkvelder, spillkvelder og matlaging, helt etter sameiets egne ønsker.

Leiligheten er fleksibel med en skyvbar vegg som skiller soverommet og stuen. Ønsker man ekstra plass kan veggen skyves til side og sengen vippes opp og man får et lokale med plass til 20 til 28 personer innvendig. På utsiden er det en 58m2 stor terrasse som også gir gode løsninger når det er fint vær.

Kostnadene er dekket av fellesutgiftene og dermed er det ikke ekstra kostnader for å låne leiligheten.

Vi ønsker at de som bor i Margarinfabrikken Park skal få noe mer. Derfor tilbyr vi løsninger som felles leilighet, 2 stk delebiler, takterrasser, gode ordninger i sameiet og El-bil ladere på alle parkeringsplassene. Kjøp av leilighet er livstilsvalg og i Margarinfabrikken Park skal det være enkelt å bo.