Privat takterrasse leilighet 510

Private uteoppholdsarealer

Det er godt å ha sitt eget område å nyte utelivet på og det er lagt til rette for dette med forskjellige løsninger. Beskrivelsen av leilighetene viser hvordan dette er løst. Bildet over er fra leilighet 501.

Noen leiligheter på plan 4 og 5 vil ha åpen inntrukket terrasse uten for sin leilighet. Her kan man nyte god utsikt mot vest eller mot Nordre Park i Nord.

Flere av leilighetene kommer man til gjennom et spesiallaget brussystem. Dette systemet styrker den privat følelsen i hver leilighet og balkongen. Bygningskroppen omkranser indre gård slik at dette området har minst støy fra byen. Her skal man kunne nyte  en avslappende kaffe. 

Noen svalganger er laget ekstra brede slik at det er plass til private område utenefor leiligheten. Med en liten bordsetting kan man sitte ned og nyte livet i indre gård. Denne plassen gjør seg ekstra godt på formiddagen med solen stikkende inn mellom byggene. 
Nordvendt leilighet med balkong

Flere leiligheter får et ekstra rom med innglasset balkong. På kalde måneder kan man strekke sommeren ut i høstmånedene ved å lukke igjen glassene. På sommeren skyver man glassene til siden og man får oppleve den gode sommerluften i et koselig lag. De fleste av de innglassede balkongene vil kunne nyte god utsikt utover Nordre Park

Noen leiligheter får et flott privat uteareal på takterrasse. Med heis opp kan man enkelt nyte middagen på en av de bedre utsiktene vi har i Lillehammer by.