Nærområdet

Lillehammer er en helårsdestinasjon og et vintereldorado. Det er rett og slett mye å tilby for de som bosetter seg der. Det er en by med mye liv og er fremst i Norge på å tiltrekke seg store internasjonale begivenheter. Med Hafjell skisenter, Nordseter og Sjusjøen i nærheten,  vil det alltid være attraktivt å bo i Lillehammer.

Ved å kjøpe i Margarinfabrikken Park kombinerer man elegant nærheten til bylivet med at man kan oppleve roen på fjelltoppene rundt. På sommeren kan Lillehammer friste med Hunderfossen familiepark, Maihaugen, turmuligheter og yrende byliv. Hvis man ønsker å gå kort, er det bare å åpne grinda inn til Nordre Park og så vil man stå i Lillehammer mest oppgraderte park.

Bylivet

Margarinfabrikken Park ligger godt plassert i hjertet av Lillehammer med tilgang på det meste. En liten gåtur unna, er Lillehammers levende gågate. Med sin sjarmerende trehusbebyggelse innbyr gaten til kaféliv, shopping og trivelig stunder. Det er kort avstand til kino, bibliotek, matbutikk, uteliv og parker. Av restauranter i nærheten finner du den kinesiske restauranten Ming, sushirestauranten M.Neko, Egon, utestedene Heim og Nikkers og den finere Bryggerikjelleren. Rema 1000 ligger rett over gaten sammen med YX/7-eleven.

For den treningsglade har vi Tyrili klatresenter, treningsenteret Gym+ og en tuftepark i Nordre Park.

Kollektiv

Bussen til Hafjell og Høgskolen passerer rett forbi, og en liten spasertur unna er togstasjonen. Dette vil være perfekt pendlerleilighet hvis du må sørover med toget. Med de to delebilene kan man fint bo på Margarinfabrikken Park og likevel ha tilgang på alt man trenger. Det legges opp til godt med sykkelparkering og det er lading av elsykler i parkeringskjeller.

Miljøbevisst?

I prosjekteringen av Margarinfabrikken Park er det gjort flere miljøvennlige grep. Ved å ta vare på eksisterende bygningsmasse, sparer vi mye avfall og slipper å bygge opp nytt. I indre gård blir det delebiler slik at det skal være enklere å leve uten å eie bil. Det legges opp til elektrisk ladesystem for alle parkeringsplasser. Leiligheten blir oppvarmet med fjernvarme. Det blir installert ekstra fjernvarmemålere for å kunne kontrollere og bespare egen oppvarming.