Sameiet

Det er mange fordeler av å bo i et sameie. Kostnadene blir fordelt på flere og man kan tillate å kjøpe inn tjenester og man har stort sett flinke folk til å seg av vedlikehold, administrasjon og likevel er økonomien overkommelig. Sameiet består av 78 bolig eierseksjoner, 3 stk næringsseksjoner, 1 stk felleslokale og et parkeringssameie. Det er allerede avtaler med vaktmester, vasking av fellesareal, delebil, strømsystem for lading, opplegg for avlesing av fjernvarme. Det som du skal bekymre deg for er innenfor veggene til din egen leilighet.

Det er lagt opp til enkel deling mellom næring og bolig. Boligsameiet har rettighetene på bruk av takterrasse, grønt område i nord og parkeringskjeller. Arealet i indre gård bil bestå med brostein som skaper en trivelig kjøredel for næring og en ankomst for gående. Hele arealet blir gjort innbydende med beplanting og fine dekker på grunn.

I tillegg til boligen kan man kjøpe seg rettighet til en parkeringsplass. Det du kjøper er en ideell andel i et parkeringsameie som kan tinglyses. Da eier du en rettighet til å parkere en bil i parkeringskjelleren. Denne rettigheten kan selges videre når man selger boligen eller til andre i sameiet.