Utearealer

Margarinfabrikken Park har rikt med utearealer med stor terrasse på taket, grøntareal på nordsiden, Nordre Park og de private uteoppholdsarealene. Prosjektet er virkelig lagt opp til aktiv bruk av uterommene og vil det være flere gode alternativer å velge imellom.

Tak terrassen

Alle leiligheter har tilgang til en felles stor takterrasse. Tilgangen er enkel med heis og når heisdørene åpner seg i 6. etasje kommer man ut på et område med 360-graders utsyn over hele dalen. Området er illustrert med en grill og spiseområde med flere spiseplasser for å vise at man enkelt kan ta middagen med en av Lillehammers beste utsikter. Takterrassen er beskyttet med en glassvegg for å beskytte mot vind og lyd. Man vil finne områder man kan sitte privat og områder som innbyr til felleskap. For leilighetene vil dette være ekstra verdifullt og gi boligene ekstra kvalitet.

Grøntområde i nord

Mellom bygget og Nordre Park lages det et koselig uteområde til bruk for felleskapet. I sentrum vil det være et sitteområde som innbyr til sosiale treff. Området vil knyttes til Nordre Park med to porter. Barnefamilier og besteforeldre vil sette pris på dette området hvor veien til lekeapparatene i Nordre Park er kort. Resten av grøntområdet til sameiet er med sandkasse, planter, grønt gress og hullet brostein som kan brukes til sykkelparkering.

Nordre Park

Nordre Park ble oppusset sommeren 2020 og er nå et attraktivt område med lekeapparater, tuftepark og større arealer å løpe på. I sentrum er det et hellebelagt med fine sittegrupper.