Leilighetene

Leilighetene leveres i en stil med muligheter for å gjøre endringer på parkett, kjøkken, fliser og valg av maling. Kjøpsprosess er en reise og vi ønsker å legge til rette for at den reisen skal bli komfortabel og trygg. Scroll nedover for å se de forskjellige rommene og la deg inspirere. Er du klar for å kjøpe kan du gå til boligvelgeren for å finne den rette leiligheten.

Kjøkken

Man skal trives på kjøkkenet og da er det viktig med et rom som gir et ønsket og behagelig miljø. Kjøkkenet leveres med sorte fronter med trestruktur, benkeplate i laminat, og integrerte hvitevarer. Kunden kan velge andre stiler på kjøkkenet i samme prisklasse gitt fra samme leverandør.

Bad

Badet er plassen for velvære og trivsel. Badets design gir følelse av å være i et vanlig rom som samspiller godt med resten av leiligheten. Badet leveres med store, mørke fliser i 60×60 cm på gulvet og på veggen. Resterende vegger males.

Soverom

Vi bruker en tredjedel av livet på soverommet. Derfor er det viktig å ha et rom som gjør at du sover godt. Materialene og fargene fra stue og kjøkken sklir videre inn på sove- rommet og er med på å skape helhet i leiligheten. Soverommene er stort sett lagt inn mot indre gård, hvor det er en roligere atmosfære.

Stue

Om du har en koselig kveldsstund med dempet belysning og en rød sol i horisonten eller en frisk morning med nykvernet kaffe så vil stilen i leiligheten spille på lag. Betonghimlingen definerer hele rommet med sin røffhet og skaper et spennende samspill med sorte vinduer. Lyse vegger i varm grå bryter elegant mot lyst eikegulv.